Eurospoor 2016 staat voor de deur


Op Eurospoor2016 (28, 29 en 30 oktober) vindt u 50 van de mooiste werkende modelspoorbanen van spoorclubs uit binnen- en buitenland, demonstraties op modelbouwgebied, stands van detaillisten en natuurlijk de bekende modelspoormarkt van bijna 1 kilometer lengte, waar gebruikte treinspulletjes en bijzondere modellen geruild en verkocht worden.

Eurospoor 2016 is een must voor iedere treinliefhebber, maar ook zonder zelf aktief met de modelspoorhobby bezig te zijn is het een lust voor het oog om prachtige werkende miniatuurspoorbanen te aanschouwen en weg te dromen in meesterlijke landschappen. Bij een aantal clubs mogen kinderen meehelpen de baan te bedienen en zelfs kunnen ze meerijden in een grote modeltrein. Bij een speurtocht over het evenement zijn mooie (spoor)prijzen te winnen en bestaat de mogelijkheid zelf een model te bouwen.

Ook Railhobby is natuurlijk aanwezig met speciale beursacties! Ook kunt u in onze stand kennismaken met Airbrushen. Bas van Duyvenbode van de Airbrushacademie geeft alle dagen demonstraties en beantwoordt uw vragen. Bovendien hebben we speciaal voor bezoekers een mooie Airbrushaanbieding. In Railhobby 382 vindt u alvast een uitgebreide workshop. Kijk voor een airbrush op www.hobbyou.nl.

Kijk voor meer informatie over Eurospoor op de website.

Laat een reactie achter