Hobby & Vrije tijd 2015 nu al succesvol


Het opnieuw neerzetten van de grootse hobbybeurs van Noord Nederland blijkt een succes. Want het enthousiasme en de belangstelling voor Hobby & Vrije tijd is overweldigend. De variëteit aan hobby’s, thema’s en activiteiten is groter dan ooit en de aanmeldingen blijven binnenstromen. Hobby & Vrije tijd wordt georganiseerd van 20 tot en met 22 november 2015. Er zijn dus nog een paar weken te gaan, maar het aantal exposanten zit nu al op ruim 170. Dit betekent dat de allerlaatste plekken binnenkort worden vergeven.

Voor de hele familie
Hobby & Vrije tijd biedt jong en oud met uiteenlopende interesses van alles. Van kaarten maken tot cup cakes versieren. Schilderen, mode, sieraden maken, fotografie of breien. De spotlight staat op de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor elke passie. Genoeg aanbod om nieuwe ideeën op te doen, lekker te shoppen, het enthousiasme te delen met andere hobbyisten of om lekker creatief bezig te gaan in een van de vele workshops

Fun voor de kids
Hobby & Vrije tijd staat bol van spetterend kinderplezier. Van een eigen kinderdorp, speciale kinderworkshops tot allerlei activiteiten rondom het Leeuwarder Jeugdcircus Saranti. Schminken, jongleerballetjes maken, zelf acts instuderen tot het genieten van hun nieuwste show “ClassiCool”. Maar de beurs speelt ook in op de trend dat iedereen in Nederland gaat bakken. Hobby & Vrije tijd organiseert rondom de familievoorstelling “Beppe bakt er niets van!’ grootmoeders bakfestijn, een hilarische bakwedstrijd voor grootmoeder en kleinkind.

Modelbouw beslaat 2 grote hallen
Dat modelbouw in trek is als vrijetijdsbesteding laat Hobby & Vrije tijd eens te meer zien. Modelbouwers van heinde en ver vullen met elkaar 2 speciaal ingerichte hallen (maar liefst 12.000m2), met  enorme vaarvijvers voor modelboten, een fenomenaal vlieggebied voor heli’s, drones, quadrocopters en al wat meer vliegt en 2 heuse (race)banen voor modelauto’s. Over beleving gesproken! De beurs die gratis toegankelijk is voor jeugd tot en met 12 jaar biedt deze groep als primeur de mogelijkheid om een mini vaar- en rijbewijs te halen en zelfs een mini vliegbrevet.

Kijk voor meer informatie op de website.

Laat een reactie achter