Lettertype Railhobby aangepast!


Zoals jullie wellicht weten heeft Railhobby onlangs een restyling ondergaan. We hebben een hoop positieve reacties ontvangen op de nieuwe stijl van Railhobby. Dank daarvoor! Daar zijn we erg blij mee.

Naast de positieve reacties bleek het lettertype niet voor iedereen goed leesbaar. De lettertypes, die we gekozen hebben op basis van de resultaten uit het onderzoek, zien er in de praktijk toch anders uit, dus we zijn er meteen mee aan de slag gegaan en hebben nieuwe lettertypes gekozen! Hier alvast een voorproefje.

We hopen dat het de leesbaarheid verbeterd en dat iedereen het blad goed kan lezen, zowel in print als online!

lettertype

2 reacties op “Lettertype Railhobby aangepast!”

 1. C. de Lijster zegt:

  Hallo allemaal, moet zeggen dat het blad er goed uitziet, met als uitzondering de leesbaarheid van de beschrijvingen onder de foto’s. Wellicht komt het door mijn leeftijd, maar ik kan die beschrijvingen niet echt goed lezen. Een iets duidelijker ( donkerder ) font zou wellicht beter zijn. Verder ziet het er prima uit. Nu nog wat meer ideenen voor het bouwen van een baan met leuke voorbeelden die als basis kunnen dienen voor mijn nieuw te bouwen baan en het is helemaal af!!
  Hartelijke groet,
  Nils de Lijster

 2. S. Seigers zegt:

  Op 12 augustus j.l heb ik gereageerd op de leesbaarheid van uw blad , zoals u nu laat zien in het voorproefje is het perfect ,mijn complimenten.

  Vr.gr.
  S.Seigers

Laat een reactie achter