Miniworld Rotterdam bouwt Groot Brittannië


Miniworld Rotterdam bouwt op dit moment aan de grootste uitbreiding van de miniatuurwereld sinds 2009. Namelijk een ruim 190 m2 groot bouwdeel met als thema Groot Brittannië. Van de krijtrotsen van Dover, via de glooiende heuvels van midden Engeland, tot de spectaculaire bergen in de Schotse Highlands.

Introductie avond voor ‘nieuwkomers’:
In juni en juli organiseren zij voor de tweede maal een serie speciale avondopenstellingen. Voor de nieuwkomers laten ze op donderdag 30 juni uitgebreid zien hoe het ontwerp tot stand gekomen is en welke delen van Groot Brittannië ons geïnspireerd hebben. Bovendien nemen ze je mee met een exclusieve rondleiding door de ruimte, voor en achter de schermen.

Tweede avond voor ‘ingewijden’:
Voor de ingewijden die al aanwezig waren bij de eerste serie presentaties van november t/m februari hebben ze vernieuwde presentaties, waar ze dieper in gaan op inspiratiebronnen en ontwerpuitdagingen van specifieke locaties en bouwprojecten. Uiteraard nemen ze jullie weer mee door de bouwruimte en het atelier om de laatste vorderingen met eigen ogen te zien. Deze presentaties zullen worden gehouden op vrijdag 1 en vrijdag 8 juli.

Programma

  • 18:45 – 19:00 uur – ontvangst met koffie/ thee en iets lekkers
  • 19:00 – 20:00 uur – presentatie Engeland & Schotland
  • 20:00 – 21:00 uur – rondleiding Engeland & Schotland
  • 21:00 – 21:15 uur – afsluiting

LET OP! De miniatuurwereld is op deze dagen NIET operationeel!

Deelname bedraagt € 4,- p.p. (gratis voor jaarabonnementhouders). Via de webshop kunt u ook kaartjes kopen, voor slechts € 3,- p.p.
Schrijf u in via info(at)miniworldrotterdam.ncom of telefonisch via 010-2400501.
Let op: VOL=VOL: slechts 80 plaatsen beschikbaar.

LET OP: HELAAS WORDEN DE AVONDEN VERPLAATST. NIEUWE DATA ZIJN NOG NIET BEKEND.

Laat een reactie achter