Open Dagen PiCommIT


Op 4 en 5 juni bent u van 10.00 tot 17.00 uur welkom tijdens de Open Dagen in Zwolle. Dit jaar staan de Open Dagen in het teken van BEMO en (Zwitsers) smalspoor. Na de overname op 1 april 2015 van de Inexspoor activiteiten hadden zij dat plan al, maar vorig jaar was er te weinig tijd om alles op tijd te organiseren.

Er zijn enkele verenigingen (waaronder de VSZ en FREMO-RhB) uitgenodigd en ook hobbyisten met een Zwitsers thema hebben hun medewerking toegezegd. Naast Zwitserse banen heeft PiCommIT ook de medewerking van de Modelspoorgroep Zeewolde en Jan Kip met Nederlandse banen. De volledige lijst van deelnemers vindt u in de nieuwsbrief van PiCommIT (mei).

Ook kunt u de bouw van een modelbaan voor een van onze klanten bekijken. Tijdens de open dag van 2 januari heeft u kunnen zien hoe zij het houtwerk voor het onderste schaduwstation hebben gelegd. Inmiddels zijn ze via het tweede schaduwstation aangekomen bij het maaiveld en paradespoor. In juni zal het spoor op het maaiveld gelegd zijn en kunnen de treinen de gehele baan berijden.

Tijdens deze dag kunt u van de medewerkers van PiCommIT alle informatie krijgen die u voor de bouw of het digitaliseren van uw eigen modelbaan nodig heeft. En een hapje en drankje staan natuurlijk ook klaar!

Kijk voor meer informatie op de website.

 

PiCommIT 180x128mm Open Dag 2016

Laat een reactie achter