Opendag PiCommIT 2017


wp28f42b6a_06

Vrijdag 26 mei en zaterdag 27 mei zet PiCommIT de deuren open voor onze Open Dagen. U bent beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur welkom aan de Marconistraat 15 te Zwolle! Omdat Tioga Tours (zie boven) zich binnenkort ook vestigt aan de Marconistraat 15, heeft PiCommIT als thema gekozen: Amerika en showen daarom diverse Amerikaanse modelbanen:  Mara Harbor van Martin Welberg, New York Central System van de VAMES, Western Rhapsody van Gerrit Schoenmaker en Cornfield Yards van Ronald Halma. Maar er is meer: bijvoorbeeld de Franse baan Saint Torbiere van Wim Wijnhoud, de Nederlandse baan van Jan Kip, Rhätische Bahn in 0m van Daniel Schoeren, Great Western Railway (UK) van John Siemons, Klosterstollen in spoor IIe van Helmut Schmidt, Louis van Rotterdam met een Zwitserse baan en Ton Kruiswijk met N-draaischijf met 48 sporen aangesloten! Verder twee clubs uit Zwolle: een H0-baan en een H0m-baan in aanbouw.

Ook te zien: de Peco draaischijf bestuurd door de nieuwe besturing die PiCommIT in samenwerking met onze UK-partner DCC Train Automation hebben ontwikkeld.

Roco/Fleischmann is op vrijdag 26 mei aanwezig met de digitale demo’s, maar onze eigen demobanen zijn natuurlijk beide dagen te bekijken. Naast een hapje en een drankje zijn er ook een paar leuke aanbiedingen, waaronder een aantal BEMO-modellen die met korting van eigenaar mogen wisselen, een korting op een set Digikeijs (DR5000, DR4018 en DR4088) of de Intellibox Basic voor een speciale prijs.

Nieuwe producten zijn er ook: de nieuwe draaischijfbesturing (bijvoorbeeld geschikt voor uw draaischijf van Peco, Hapo, Ferro Suisse of uw eigenbouw draaischijf), treinbesturing met BiDiB en wisselaandrijving MP1 en MP5.

Laat een reactie achter