Pieter Omtzigt roemt Twentse topbedrijven als Preston Palace


Tweede kamerlid en fervent treinliefhebber Pieter Omtzigt opende op maandag 11 april het unieke bouwproject ‘The Loc 6313′ in Preston Palace. Een replica waar meer dan twee jaar (!) aan is gewerkt.

Druk
Tussen hoofdpijndossiers als Brussel, het ECB-beleid, de MH-17 en de Panama Papers door maakte Omtzigt, lid van de Tweede Kamer, tijd vrij om vanuit Den Haag naar Twente te reizen. Een grote eer voor de trotse medewerkers van Preston Palace, die meer dan twee jaar nauw betrokken waren bij de realisatie van ‘The Loc 6313′.

Twente
‘In het westen denkt men dat het stopt in Twente, maar hier begint het juist’, aldus Omtzigt. Twente biedt zoveel mogelijkheden voor zowel de zakelijke als de particuliere markt en roemt bedrijven zoals Preston Palace die niet alleen plannen maken, maar ook ‘doen’. Preston Palace, met een marktaandeel van 18% in hotelovernachtingen in Overijssel, trekt grote aantallen bezoekers naar deze regio, zelfs naar Almelo! Dat zou meer gerespecteerd mogen worden: presteren, ondanks de stijgende overheidslasten. Omtzigt pleit in zijn speech voor een optimalisatie van de treinverbindingen. Twente is immers het centrum van het web: de toegangspoort tussen Nederland en Duitsland en van daaruit naar alle windstreken.

Vernieuwen
Preston Palace ontwikkelt verbazingwekkende projecten zoals de replica van de grootste stoomlocomotief van Europa, de bouw van een nieuwe hotelvleugel met 30 nieuwe hotelkamers en luxe suites, het renoveren van bestaande hotelkamers, een vernieuwde wellness, een op maat gemaakt reserveringssysteem, tal van online vernieuwingen op de website en het bereik van social media blijft maar groeien. Afgelopen jaar trok Preston Palace een record aantal bezoekers naar Twente, welke tezamen 212.000 nachten verbleven in hét all inclusive hotel, vergader- en uitgaanscentrum van Nederland.
IMG_1120_1 IMG_1136_1

 

Laat een reactie achter