Met korting naar Modeltrein Expo On traXS 2017


Van 9 t/m 11 maart 2018 viert het Spoorwegmuseum een feestje! Voor de 10de keer zijn de mooiste modelspoorbanen van Europa te zien tijdens de Modeltrein Expo On traXS! Dit jaar belooft het weer een sprankelende editie te worden. Er zijn banen uit Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Zwitserland en zelfs Polen te zien. Ook zijn de belangrijke leveranciers en fabrikanten zijn present.

De eisen die aan de modelbanen worden gesteld blijven onverminderd hoog. Dit zorgt ervoor dat alleen de kwalitatief beste banen een plekje krijgen tussen de historische treinen van het Spoorwegmuseum. Er is een mooie variatie tussen grote en kleinere banen, hoogtepunten zijn er volop. Bijzonder is dat Fransman Didier Mozer voor de 10de achtereenvolgende keer aanwezig is op On traXS! Dit keer zelfs met twee banen: ‘Roquaigras-Villon’ (1:35) en ‘Chémate-Hourné’ (1:43).

Er zijn meer oude bekenden. Henk Wüst en Jan van Mourik tonen een Franse smalspoorbaan in H0e, Jaap Teeuw bouwde in zijn ‘Tuinbaan’ een villa met garage in schaal 1:32, met daarbij een spoorbaan in de tuin in schaal 1:220! Diger Rossel, Wim Wijnhoud en Steef van der Straeten zijn bekende namen van bezoekers aan vorige edities van Modeltrein Expo On traXS!, zij tonen hun nieuwste projecten. De Antwerpse haven is een belangrijke inspiratie voor een aantal Belgische bouwers, uit Engeland zal Christopher Payne de honneurs waarnemen met zijn baan ‘Pyn Valley Railway’. Het is maar een greep uit het aanbod, kom vooral langs om alle prachtige modelbanen te bekijken en fotograferen.

Modeltrein Expo On traXS! is niet alleen een must voor de liefhebber, ook voor kinderen zijn de fraaie modelbanen fascinerend om te zien. Overal staan opstapjes en op het jeugdplein kunnen de kleintjes eindeloos bouwen, spelen en rangeren met modeltreinen. Tijdens de demonstraties van Mitropa leert iedereen de kneepjes van het vak.

 

Maak gebruik van 25% korting op de entreeprijs voor On traXS! (geldig voor max. 2 personen). U betaalt slechts € 13,- i.p.v. € 17,50 p.p. voor dit evenement op 9 t/m 11 maart in Het SpoorwegmuseumKlik hier om de kortingscoupon uit te printen.

 

Modeltrein Expo On traXS! – 9 t/m 11 maart 2018 – Meer informatie is te vinden op www.ontraxs.nl

 

IMAG4575 - Wim Wijnhoud Chémate -Hourné (2) - Didier Mozer
Wim Wijnhoud – Saint Tourbiere Didier Mozer – Chémate Hourné

Laat een reactie achter