Met korting naar Modeltrein Expo On traXS 2018


Van 9 t/m 11 maart 2018 viert het Spoorwegmuseum een feestje! Voor de 10de keer zijn de mooiste modelspoorbanen van Europa te zien tijdens de Modeltrein Expo On traXS! De machtige treinen van het museum, in combinatie met de hoge kwaliteit van de modelbanen, maakt de Modeltrein Expo On traXS! zo uniek. Ook dit jaar zijn er weer een groot aantal pareltjes te zien. Dat maakt het evenement een must voor de liefhebber, maar we vergeten zeker de jonge bezoekers niet. Op het speciale kinderplein kan er naar hartenlust gebouwd en gespeeld worden.

Railhobby NIeuwsbrief Didier Mozer Ch+®mate-Hourn+® 2 De eisen die aan de modelbanen worden gesteld blijven onverminderd hoog. Dit zorgt ervoor dat alleen de kwalitatief beste banen een plekje krijgen tussen de historische treinen van het Spoorwegmuseum. Er is een mooie variatie tussen grote en kleinere banen, hoogtepunten zijn er volop.

Bijzonder is dat Fransman Didier Mozer voor de 10de achtereenvolgende keer aanwezig is op On traXS! Met zijn kompanen van modelbouwclub L’Esquadrille St Michel, een collectief van fanatieke modelbouwers uit St. Michel Orges bij Parijs, bouwt hij ieder jaar een nieuw project. Hun modelbanen in schaal 0 zijn altijd prachtig gebouwd, deze keer zijn er zelfs twee banen van hen te zien.

Railhobby Nieuwsbrief1 Niet alleen de modelspoorbanen zorgen ervoor dat de Modeltrein Expo bijzonder is, de variatie van commerciële standhouders maakt het evenement compleet. Veel nieuwigheden op modelbouwgebied, die op de beurs in Nürnberg zijn gepresenteerd, zijn bij de standhouders te zien.

Märklin, Hobbytime en Bentinck pakken groot uit met een gezamenlijk paviljoen met diorama’s, workshops en diverse kinderactiviteiten. Ook Roco Fleischmann is aanwezig met een stand inclusief diorama. In de stand van Mitropa kan iedereen de kneepjes van het modelbouwvak leren.

Railhobby Nieuwsbrief2 Het is inmiddels een gewilde prijs, de On traXS Award. De bezoekers van de Modeltrein Expo On traXS! kunnen stemmen op hun favoriete baan. Kinderen kiezen voor de Kids Award. Zondagmiddag 11 maart rond 15 uur worden de winnaars van deze publieksprijzen bekend gemaakt.

 

Maak gebruik van 25% korting op de entreeprijs voor On traXS! (geldig voor max. 2 personen). U betaalt slechts € 13,- i.p.v. € 17,50 p.p. voor dit evenement op 9 t/m 11 maart in Het SpoorwegmuseumKlik hier om de kortingscoupon uit te printen. Modeltrein Expo On traXS! – 9 t/m 11 maart 2018 – Meer informatie is te vinden op www.ontraxs.nl

 

Modeltrein Expo On traXS! – 9 t/m 11 maart 2018 – www.ontraxs.nl – Spoorwegmuseum, Maliebaanstation Utrecht

Laat een reactie achter