Vrienden van spoor 1 op 32 zoekt clubruimte


Nadat hun treinen ruim 3 jaar in een ruime loods nabij Schiphol hebben gereden, moeten ze op zoek naar een nieuwe locatie voor hun grote spoor 1 baan. Het huidige pand dat ze als een soort anti-kraak huurden is verkocht en hierdoor komen ze straks op straat te staan. Lees hieronder hun oproepje.

“We zijn dringend op zoek naar een nieuwe locatie (dat zal onze vierde worden). De vorige locaties waren 400 en 800 m2 groot en in principe zoeken we qua oppervlak iets vergelijkbaars. Financieel gezien zou het weer iets in de vorm van antikraak moeten worden en bij voorkeur in de Randstad, zeg maar regio Rotterdam-Den Haag-Leiden-Alphen aan de Rijn. Wie heeft iets of heeft een tip? Gelukkig is de grote modelbaan geheel modulair opgebouwd zodat deze na een verhuizing weer redelijk snel operationeel kan zijn. Ook zijn we op zoek naar nieuwe geïnteresseerden in Spoor 1 om onze vriendenclub uit te breiden. Gezamenlijk bekostigen we huur, gas en licht en hoe groter het aantal leden hoe lager we de kosten per persoon kunnen houden en hoe gezelliger het wordt. Bovendien is nieuwe inbreng in kennis en techniek ook welkom.”

De modulebaan is in twee afleveringen in Railhobby gepubliceerd, zie de uitgaven 2014/11 en 2015/01.

Tips voor een nieuw clublokaal of geïnteresseerden zijn welkom via het contactadres op de website van Vrienden van spoor 1 op 32.

Laat een reactie achter