Railhobby 416 (ook voor tablet/iPad)

2
1122

In Railhobby 416 vindt u genoeg inspiratie om direct zelf aan de slag te gaan. We laten zien hoe u het ketelhuis en het seinhuis Post B Roosendaal maakt. Myron van Ruijven legt uit hoe u de mooiste spoorsloten maakt. In Uitgelicht bekijken we de SNCF dubbeldekkers die ViTrains in schaal H0 heeft vertaald.

Zoveel typen locomotieven, (bijna net) zoveel typen tenders. Ieder land kent namelijk zijn eigen ontwerpen. In Voorbeeld & Model leest u het tweede deel over de tenders. Het zesde, en laatste, deel van de serie Spoor en Tram in het Verenigd Koninkrijk behandelt de historische treinen van de Bluebell Railway die rijden op de grens van East and West Sussex.

Op de Spielwarenmesse 2019 in Neurenberg verraste Roco met een overtuigende modelbaan. Wij brengen deze meterslange baan voor u in beeld. Verder leest u het interessante vervolg van de reportage over de stoomtrek rond Kaapstad. Benieuwd naar de Ardelt-stoomkraan van Märklin? In de Railtest staat deze stoomkraan centraal.

2 REACTIES

  1. Dag mevrouw/heer,
    Ik probeer al diverse keren op de online te komen, maar er wordt steeds een ‘not found’ gegeven. Helaas kan ik het tijdschrift Railhobby niet online lezen. Ik ben daarvoor we geabonneerd. Er is iets aan de hand. Graag reactie. Met vriendelijke groet, Winny Feenstra

    • Beste Winny,
      Vanwege een technische storing was Railhobby 416 gisteren inderdaad tijdelijk niet te openen. Het probleem hebben we inmiddels opgelost dus u kunt het tijdschrift weer online lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here